Over ons

Wij zijn Klaas en Inez. Afgelopen jaren hebben we ons eigen huis mogen bouwen, waar we nu samen met onze hond Jochie, poes Luna en twee kippen wonen. Klaas is timmerman en is naast handig heel creatief, er is geen probleem wat hij niet kan oplossen. Inez heeft jarenlang in de (jeugd)zorg gewerkt in verschillende functies. 

Het geloof is belangrijk voor ons. Wij hebben beide een aantal jaar geleden “Ik Ben” op onze arm laten zetten. Dit is echt ons levensmotto. We zijn kinderen van God en God zit voor ons in alles. Daarbij streven we erna om zoveel mogelijk op Jezus te gaan lijken, in door het verschil te willen maken in levens van de ander. Iedereen is uniek en waardevol, iedereen mag gezien worden.

Wij zijn echte gezinsmensen, we houden ervan om samen dingen te ondernemen; zoals samen naar het bos, maar ook naar de film of uiteten. We gaan graag met de camper op pad om nieuwe plekken te bezoeken, waar we zowel actieve dingen doen als ook ontspannen. Om altijd weer lekker terug te kunnen gaan naar huis. Ons huis wat een thuis is voor ons, maar ook voor anderen. Hier is altijd tijd voor een kop koffie en een luisterend oor. Maar waar we ook graag een spelletje spelen en muziek luisteren.